Little Known Facts About مجله اینترنتی.

تهران (۲۵۶): ۹. بایگانی‌شده از اصلی در ۱ خرداد ۱۳۹۱. دریافت‌شده در ۳۱ اردی‌بهشت ۱۳۹۱. از پارامتر ناشناخته

حسن روحانی برای صبح جمعه بیانیه داد حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، در بیانیه‌ای از مردم برای شرکت در دور دوم انتخابات چهاردهم…

البته مجله الجنان و النحله و النجاح و المقتطف چند سال پیش از این here تاریخ دورهٔ انتشار خود را آغاز کرده بودند، ولی کلمهٔ مجله را بعد از ۱۸۸۴ در معرفی شکل انتشار خود به کار بردند. این لفظ در زبان ترکی عثمانی نخست در مورد مجلهٔ قوانین عدلیهٔ معمول در محاکم رسمی به صورت مجله الاحکام به کار برده می‌شد و بعداً در زبان ترکی هم به معنی نشریات زمان‌دار مرسوم و معمول گردید ...»[۶] انواع[ویرایش]

نوروزی، علیرضا و علیمحمدی، داریوش (۱۳۸۵). بررسی مشارکت علمی کتابداران ایرانی در سطح بین‌المللی: با تأکید بر مقاله‌های مندرج در نمایه‌های استنادی. اطلاع‌شناسی.

قدیمی‌ترین مجله در حال انتشار ایران، مجله صف ارتش جمهوری اسلامی ایران است که انتشار آن از اسفند ۱۳۰۰ هجری خورشیدی (جمادی‌الثانی ۱۳۴۰- فوریه ۱۹۲۲ میلادی) به نام قشون (ارتش) آغاز شده و این روند تا کنون ادامه دارد.

در سال اول [...] فلاحت مظفری فقط پنج نمره چاپ شد و آن نمرات در دست نیست و تمام شده، در سال دوم که تا اول میزان قوی ئیل باشد، ۱۲ نمره چاپ و توزیع گردید، ولی تاکنون مشترکین عظام وجه ناقابل آن که در سال شش قران است، چه در طهران و چه در ولایات نپرداخته‌اند. امیدوار است که این جزئی وجه را که پول کاغذ و پست نمی‌شود، زودتر بپردازند و از اول میزان که اول سال فلاحتی است، شروع به نمرهٔ ۱۸ که نمرهٔ اول سال سوم است، نموده و برای عموم مشترکین سابق فرستاده خواهد شد، ولی مستدعی است که اگر میل به دادن شش قران که پول چاپ گراور این [مجله] است، ندارند تمام ۱۲ نمره را با قبض اداره به فراش مسترد سازند تا به مشترکین جدید دیگر که طالب آن ۱۲ نمره سال دومند داده شود و اگر کسر نمره دارند یا [مجله] غیرمنظم به آن‌ها رسیده مرقوم فرمایند تا از فراش مؤاخذه شود.

» در فرهنگ عمید نیز ذیل واژهٔ مجله آمده‌است: «مجموعه‌ای از مقالات گوناگون که هر هفته یا هر ماه یک مرتبه چاپ و منتشر شود». فرهنگ بزرگ سخن مجله را «نشریه‌ای که در فواصل زمانی یکسان چاپ می‌شود و معمولاً شامل مجموعه‌ای از اخبار، مقالات، عکس و مانند آن‌هاست» تعریف کرده‌است. دیگر فرهنگ‌ها و واژه‌نامه‌ها از مجله به عنوان صحیفهٔ حکمت، کتاب حکمت و ادب و ... یاد کرده‌اند.

۶ گوشی جذاب تابستان ۲۰۲۴ که بی‌صبرانه منتظر رونمایی‌شان هستیم

تربیت، محمدعلی؛ براون، ادوارد (۱۳۳۷). تاریخ مطبوعات و ادبیات ایران در دورهٔ مشروطیت. ج. ۲. ترجمهٔ محمد محمدلوی عباسی. تهران: کانون معرفت.

در روزگاری که نخستین مجله در ایران انتشار می‌یافت، در نشریهٔ تربیت مجله را چنین تعریف کردند:

قاسمی، سیدفرید (۱۳۷۹). تاریخ روزنامه‌نگاری ایران: مجموعه مقالات.

چشم‌انداز خیره‌کننده «سرزمین وحشت» از فضا تصویر ماهواره‌ای سال ۲۰۱۷ از صحرای «تنزروفت»، یک زیبایی انتزاعی را در چین‌های سنگی باستانی و نمک‌زارهای رنگارنگی نشان…

قاسمی، سیدفرید (۱۳۸۰). سرگذشت مطبوعات در ایران روزگار محمدشاه و ناصرالدین‌شاه. ج. ۲. تهران: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان چاپ و انتشارات. شابک ۹۶۴-۴۲۲-۱۵۳-۲.

طرز تهیه کنسرو هندوانه به روش جالب آشپز روسی واکنش معنادار فغانی به بازداشت خداداد افشاریان خلاصه بازی اسپانیا - گرجستان فیلم خانوادگی بازیگر لحظه گرگ‌ومیش پربازدید شد حرکت غیرمنتظره گولسیانی، دل استقلالی‌ها را خنک کرد! مشاهده تمام آگهی ها

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *